Εκτός από ψυχολογία, απαιτείται και στρατηγική

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πάει στην Τρίπολη με την ψυχολογία να βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό όμως αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα και απαιτείται ανάλογη συγκέντρωση και στρατηγική.

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έρχονται αντιμέτωποι και ενώ προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες. Το μομέντουμ είναι υπέρ του ΟΦΗ που καλείται να φύγει νικητής από μια έδρα στην οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ. Αυτό είναι και ένα στοιχείο που δίνει έξτρα κίνητρο από μόνο του. Ασφαλώς και απαιτείται σωστή προσέγγιση του αγώνα ώστε ο ΟΦΗ να καταφέρει να φύγει από την Αρκαδία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο στο παρελθόν όμως έδειξαν και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα πως δεν είναι και στο καλύτερο τους φεγγάρι. Ουσιαστικά, στην Τρίπολη κρατούν μόνο τη νίκη επί του ΠΑΣ και όχι την εμφάνιση αφού αν οι Γιαννιώτες ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να πάρουν μια μεγάλη νίκη.

Σημείο κλειδί θα παίξουν οι μάχες στην μεσαία γραμμή και πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να κρατήσει μακρυά από την περιοχή του μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά όπως ο Μανιάς ή ο Καλτσάς.