Δεν είναι πλέον αστείο με τον Κυριακίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το “μπούλινγκ” προς τον Κυριακίδη δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Και το χθεσινό ήταν το αποκορύφωμα με τον ΟΦΗ να κερδίζει και ο κόσμος να αποδοκιμάζει.

Να ασκήσει κριτική ο κόσμος στην ομάδα αλλά και σε κάθε παίκτη, έχει το δικαίωμα. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να κρίνει πάντα το “προϊόν” για το οποίο ενδιαφέρεται. Όμως αυτό με το “μπούλιγνκ” προς τον Κυριακίδη, δεν έχει προηγούμενο. Όσο και αν ψάξουμε στο παρελθόν, δεν πρόκειται να βρούμε ανάλογη στάση σε παίκτη που φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ και δεν μιλάμε για παίκτη ειδικών συνθηκών τύπου Μπόατενγκ.

Όμως το χθεσινό περιστατικό με τον ΟΦΗ να κερδίζει, προσέξτε κέρδιζε ήδη 1-0 τον Πανιώνιο – δεν ήταν ισόπαλος ή έχανε, αλλά η ομάδα κέρδιζε και στο παιχνίδι έμπαινε ένας νέος παίκτης. Η “γιούχα” που ακούστηκε την στιγμή της αλλαγής του δείχνει και το κλίμα που υπάρχει σε μερίδα του κόσμου και αυτό είναι κάτι που πραγματικά αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση. Να ακούγονται αποδοκιμασίες σε παίκτη και ενώ η ομάδα κερδίζει; Η νοοτροπία ορισμένων δεν αλλάζει, όσα χρόνια και αν περάσουν – ακόμα και τώρα που ο ΟΦΗ έχει απαλλαγεί από κάθε φάντασμα του παρελθόντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook