Άλλο κριτική, άλλο σκοταδισμός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα είναι μέσα στο παιχνίδι και απολύτως δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του κόσμου. Όχι όμως και ο σκοταδισμός.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αγανακτήσει, η οργή έχει ξεχειλίσει και βεβαίως έχει απόλυτο δίκιο. Όταν ο ΟΦΗ μετά από τόσους μήνες, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, φυσιολογικό είναι να υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του κόσμου. Όπως φυσιολογικές είναι οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι ο κόσμος αντέδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο με το σύνθημα για να βγάλουν τις φανέλες.

Όμως διαφέρει αντίδραση από αντίδραση. Υπάρχει ο κόσμος που έχει απελπιστεί βλέποντας τον ΟΦΗ να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και πηγαίνει σπίτι του στενοχωρημένος και απογοητευμένος.

Όμως υπάρχει και κόσμος που δεν αντιλαμβάνεται το που και το τι ζει. Και για αυτόν τον λόγο απομονώσαμε και καυτηριάσαμε συγκεκριμένες συμπεριφορές μερίδας του κόσμου. Είναι σκοταδισμός να αποδοκιμάζεται παίκτης του ΟΦΗ ενώ η ομάδα κερδίζει. Είναι σκοταδισμός να υβρίζεται χυδαία ο προπονητής του ΟΦΗ ενώ έναν χρόνο πριν, ήταν εκείνος που κρατούσε όρθια την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook