Ο Κόρμπος αποθέωσε τον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ανάρτηση του στα social media ο αρχηγός του Πανιωνίου αποθέωσε τον κόσμο του ΟΦΗ για το πανό και το χειροκρότημα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αρχηγός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο εκτός έδρας ισόπαλο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο του Πανιωνίου όσο και των Κρητικών.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πιστή φίλη του Ιστορικού Ρενάτα, η που αντιμετωπίζει την επάρατη νόσο, τονίζοντας πως μπορεί να μην την ξέρει, όμως είναι σίγουρος πως είναι μαχήτρια και της μετέφερε την θετική ενέργεια της οικογένειας του Πανιωνίου!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός των κυανέρυθρων:

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.. τα δώσαμε όλα σήμερα παρά την κούραση που είχαμε.. Συνεχίζουμε…

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο του Πανιωνίου που ήταν εκεί και μας χειροκρότησε πάρα την βροχή.. Πουθενά δεν μας αφήνετε μόνους μας…

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Ο.Φ.Η για δύο λόγους..πρώτον για το πανό.. Έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν χωρίζει..μόνο για 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι..

Δεύτερον ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χειροκρότημα τους προς τα εμάς..ο σεβασμός και η επιβράβευση των αντιπάλων οπαδών είναι κάτι που δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται..

ΡΕΝΑΤΑ μπορεί να μην σε ξέρουμε αλλά είμαστε σίγουροι ότι είσαι μεγάλη μαχήτρια και στο τέλος θα νικήσεις.

Όλη η θετική ενέργεια της οικογένειας του Πανιωνίου είναι μαζί σου!!!!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook