Περί Πέρσον…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σουηδός επιθετικός πήρε το πρώτο βάπτισμα του πυρός με Εργοτέλη, Πανιώνιο και η εικόνα του στις προπονήσεις δείχνει παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα.

O Έρικ Πέρσον έχει αγωνιστεί 82 λεπτά στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Εργοτέλη, Πανιώνιο και είναι δεδομένο πως δεν έχει προλάβει να δείξει την αξία του. Ούτε βέβαια ο Σουηδός επιθετικός μπορεί να κριθεί αυστηρά από οποιονδήποτε. Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα του στις προπονήσεις, για εκείνους που γνωρίζουν, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και δείχνει έναν επιθετικό που έχει επαφή με τα δίχτυα και παράλληλα υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο 25χρονος φορ δείχνει παίκτη που είναι έτοιμο και ο οποίος, όπως τονίζουν στον ΟΦΗ, άμεσα θα βοηθήσει την ομάδα και όχι μακροπρόθεσμα. Μέσα από τις προπονήσεις παρουσιάζει μια εικόνα ενός επιθετικού που έχει αίσθηση του γκολ, είναι καλός στον αέρα αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Άλλωστε ο αριθμός των γκολ που πέτυχε τα δύο τελευταία χρόνια με την Φάλκενμπεργκ δεν αποτελεί και αμελητέα ποσότητα και σίγουρα δείχνει κάτι για τον Πέρσον. Συν τοις άλλοις και μόνο το γεγονός ότι τον επέλεξε ο Γιάννης Σαμαράς παρακολουθώντας τον εκτεταμένα και αρκετά μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ένα έξτρα στοιχείο.