Η επιμονή του Σαμαρά στην υπόθεση Σακόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επέμεινε μέχρι τέλους για την απόκτηση του Νορβηγού μέσου ακόμα και όταν η μεταγραφή έδειχνε να “χαλάει”.

Ο Βαγιεμπάχ Σακόρ αποτέλεσε τον διακαή πόθο του ΟΦΗ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, για να φτάσει ο ΟΦΗ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νορβηγού μέσου, εκείνη έπρεπε να περάσει από χίλια κύματα μέχρι και την προηγούμενη Τετάρτη όταν και ανακοινώθηκε η απόκτηση του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκείνος που ασχολήθηκε έντονα με την απόκτηση του Βαγιεμπάχ Σακόρ ήταν ο Γιώργος Σαμαράς και μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε και μια χαρακτηριστική λεπτομέρεια. O Σαμαράς ήταν σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της Γκέτεμποργκ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σακόρ και σημαντικό ρόλο έπαιξαν η προσωπικότητα του και βέβαια το ισχυρό όνομα που διαθέτει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Την προηγούμενη Πέμπτη που ήταν σε εξέλιξη οι τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, ο Σαμαράς δεν ήρθε καν στο “Γεντί Κουλέ” και βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ στο “Γεντί Κουλέ” ρυθμίζοντας τις τελικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σακόρ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook