Η φάση που δείχνει την αλλαγή παιχνιδιού του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και αυτό φάνηκε από την φάση που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο όταν με δύο πάσες βρέθηκε από την δική του περιοχή, σε αυτήν της ΑΕΚ.

Ο Χάιμε Βέρα έχει προλάβει να βάλει την σφραγίδα του στον ΟΦΗ του τελευταίου 10ημέρου, κάτι που το λένε και οι παίκτες στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Ενδεικτικό στοιχείο του νέου τρόπου παιχνιδιού του ΟΦΗ είναι η ευκαιρία που δημιούργησε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Χιλιανός τεχνικός απαγορεύει ρητά την μεταφορά της μπάλας με βαθιές μπαλιές και ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να μεταφέρουν την μπάλα με ασφάλεια. Πλέον, σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΟΦΗ έχει και ο Γιώργος Στρέζος που από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση που έβγαλε ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ κυκλοφόρησε με ψυχραιμία την μπάλα, βρήκε τον Δεληγιαννίδη και αυτός έδωσε αμέσως στον Ρικάρντο Βαζ που μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ κάνοντας το σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάρκα. Με δύο πάσες ο ΟΦΗ κατάφερε να μεταφέρει το παιχνίδι από την δική του περιοχή, σε αυτήν της ΑΕΚ – δείγμα του νέου τρόπου παιχνιδιού της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook