Ο τύπος δεν κυνηγούσε τον ΟΦΗ, απλά πουλούσε εκδούλευση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δύο 24ωρα να έχουν περάσει από όσα έκανε ο Βρέσκας στο ΟΑΚΑ, πλέον μπορούμε να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Στις τάξεις του κόσμου δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί το “σφαγείο” του Βεροιώτη διαιτητή. Και τονίζουμε ότι δεν είναι μόνο το πέναλτι. Εάν υπήρχε μόνο η φάση του πέναλτι και δεν έδινε δικαιώματα στην συνέχεια, τότε εύκολα θα μιλούσαμε για ανθρώπινο λάθος.

Όμως ο μη καταλογισμός του πέναλτι είναι απλά μια παρανυχίδα όσων συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η διαιτησία του στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως, όπου έπαιζε τον ΟΦΗ 90-10 αναδεικνύει τη νοοτροπία με την οποία σφυρίζουν οι Έλληνες διαιτητές. Και μπορεί να λένε για “μπούλινγκ” και διάφορα άλλα γλυκανάλατα όμως η εικόνα τους μέσα στα γήπεδα δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Στην περίπτωση του Βρέσκα, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κανένας δεν τον έβαλε για να κυνηγήσει τον ΟΦΗ. Ήταν μια διαιτησία από τα χρόνια της “παράγκας”, μόνο που “παράγκες” δεν υπάρχουν πλέον σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ο συγκεκριμένος διαιτητής, το γράφουμε επειδή στα social media κυκλοφορούν και κάποιες φωτογραφίες του που δείχνουν ότι έχει “κιτρινόμαυρα” συναισθήματα, αναδεικνύουν την δουλοπρέπεια με την οποία εμφανίστηκε πουλώντας εκδούλευση στον κάθε λογής χαλίφη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook