Στην ζυγαριά Μπράουν, Δεληγιαννίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, έναντι του Κρίστοφερ Μπράουν, στα τελευταία παιχνίδια δεν αποτελεί έκπληξη.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μετράει δύο συνεχόμενες εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ και, προς το παρόν, έχει κερδίσει φανέλα βασικού έναντι του Γερμανού μπακ. Και αν στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο λόγος που ο Μπράουν δεν ξεκίνησε βασικός ήταν επειδή ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, στο ΟΑΚΑ δεν ξεκίνησε βασικούς για λόγους τακτικής.

Βάζοντας στην ζυγαριά τους δύο ποδοσφαιριστές, ο καθένας ξεχωριστά από αυτούς έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ο Μπράουν είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Δεληγιαννίδη που από την σειρά του είναι πιο επιθετικογενής ποδοσφαιριστής. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά από ένα 20λεπτο προσαρμογής ο Μπράουν δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Ουάρντα παρότι γνωρίζουμε την αξία του Αιγύπτιου.

Ο Δεληγιαννίδης από την πλευρά του είναι ένας μπακ που μπορεί αμυντικά να μην έχει την δύναμη του Γερμανού όμως επιθετικά δείχνει ότι είναι καλύτερος. Έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση και δεν είναι τυχαίο πως τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί κατά κόρον και ως εξτρέμ.

Είναι προφανές ότι ο Βέρα επιθυμεί μεγαλύτερη επιθετικότητα από τα άκρα και από την στιγμή που Κοροβέσης, Γιαννούλης – από την αριστερή πλευρά – είναι επιθετικογένη μπακ, φαίνεται (από τα τελευταία παιχνίδια) ότι ο Δεληγιαννίδης έχει αποκτήσει προβάδισμα, έναντι του Μπράουν, για μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook