Τρία ματς, ΟΛΗ η χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην στενοχώρια και την απογοήτευση, όλοι έχουν δεδομένη την πτώση του ΟΦΗ και το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα της συνέχειας.

Μετά και τη νίκη του Λεβαδειακού, ο ΟΦΗ πήγε προτελευταίος. Έχοντας να κερδίσει από τα μέσα του Γενάρη και τον Παναιτωλικό, παραμένει καθηλωμένος στον πάτο της βαθμολογίας. Πόσο ρεαλιστικά μπορούμε να δούμε τα πράγματα;

Ακολουθώντας την συνέχεια με έναν κυνισμό και ρεαλισμό παράλληλα, ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται να γίνει ούτε υπέρβαση, αλλά ούτε και πορεία πρωταθλητισμού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Με απόλυτο ρεαλισμό πλέον, η επόμενη τριάδα αγώνων είναι και εκείνη που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς. Ο ΟΦΗ μέσα σε τρεις Κυριακές παίζει την ύπαρξη του και ακόμα και η απώλεια ενός βαθμού μπορεί να είναι μοιραία. Μετά και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, η τριάδα που ακολουθεί με Λάρισα, Απόλλωνα, Λεβαδειακό θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς.

Ακόμα και τώρα που ο ΟΦΗ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς, ακόμα και τώρα που τον πέρασε ο Λεβαδειακός. Το θέμα είναι αν στον ΟΦΗ το πιστεύουν; Αν το πιστεύουν και μπορούν (γιατί αν δεν μπορούν τότε να υποβιβαστεί και δίκαια θα έχει πέσει), τότε η παρτίδα δεν έχει χαθεί.

Όμως μέχρι τις 17 Μαρτίου, χωρίς να ενδιαφέρει τον ΟΦΗ το τι θα κάνουν οι άλλοι, σημασία έχει τι θα κάνει εκείνος και αν μπορεί να κάνει το 3Χ3…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook