Ή ταν ή επί τας ρε Γιάννη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ως ιστορία και μέγεθος, την Κυριακή αναμετρώνται ο ελέφαντας με το μυρμήγκι. Όμως επειδή, θεωρητικά πάντα, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν χωράει τίποτα άλλο από τον εγωισμό του ΟΦΗ.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ παίζει κόντρα σε ένα πρόσωπο και όχι έναν σύλλογο. Παίζει απέναντι σε μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια, τα δύσκολα και τα “πέτρινα”, πάντα έβρισκε αφορμές για να πηγαίνει κόντρα στον ΟΦΗ. Από όσα έγιναν το 2006 μέχρι και τα τελευταία χρόνια όπου μόνιμα ο ΟΦΗ τον είχε αντίπαλο του. Πάντα με δόλιο και υπόγειο τρόπο προσπαθούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα λειτουργώντας σαν “δούρειος ίππος” απέναντι στον σύλλογο. Ο ΟΦΗ είχε τα δικά του προβλήματα αλλά είχε και τον Κομπότη να βρίσκεται από πίσω.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσει κανένας και την Κυριακή πρέπει να είναι όλοι εκεί πέρα. Να παραμερίσει την πίκρα και την αγανάκτηση του και να πάει στο γήπεδο για να παίξει απέναντι και σε αυτόν που τόσα χρόνια βρίσκεται στο παρασκήνιο και πολεμάει τον ΟΦΗ όσο κανένας άλλος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook