Η ηγετική φυσιογνωμία του Γιαννούλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιαννούλης πήγε από αριστερό μπακ σε στόπερ και έστω κατά… τύχη έχει βγει στο 100% για τον ΟΦΗ.

Η εμπειρία, όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται περισσότερη. Οι παίκτες παίζουν με το μυαλό (και όχι μόνο με τα φυσικά τους προσόντα) και αυτό τους κάνει ακόμα πιο σημαντικούς στο παιχνίδι. Ο Γιαννούλης ήρθε για αριστερό μπακ και από τον περασμένο Γενάρη και έπειτα, έχει μοιραστεί την θέση με τον Κοροβέση που είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο μήνα.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια λόγω και των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με τις κάρτες και τους τραυματισμούς, ο Βέρα έκανε την κίνηση ματ μετατρέποντας τον σε κεντρικό αμυντικό. Μια θέση που μπορεί να μην είναι η φυσική του όμως και την ποιότητα διαθέτει για να ανεβάσει την ομάδα από πίσω, και το ύψος για να καλύψει τις “τρύπες” στην άμυνα αλλά και την εμπειρία για να διαχειριστεί την θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όμως στα τελευταία παιχνίδια αναδεικνύεται και η ηγετική φυσιογνωμία που έχει ως ποδοσφαιριστής. Μπήκε αμέσως στον ρόλο του, δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής για να “δέσει” με τον Μιχόγεβιτς και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τους αριθμούς των αγώνων: Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μιχόγεβιτς – Γιαννούλη, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί σε 180 λεπτά αγώνα μόλις… μισή φάση: Αυτή του Νανγκίς με τον Σωτηρίου που βγήκε και μάζεψε την μπάλα από τα πόδια του.