Ο ένας πήγε “ντόμπρα”, ο άλλος έγινε “ουρά” του Αλαφούζου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πανηγυρίζουν στην Θεσσαλονίκη εκείνοι που κέρδισαν τον ΟΦΗ με επτά απουσίες βασικών παικτών.

Λένε πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Όπως και η προπαγάνδα, κάποια στιγμή τελειώνει. Στην περίπτωση του ΟΦΗ και του Άρη, όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Ο ΟΦΗ δεν κρύφτηκε πίσω από την “φούστα” του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο και να πάρει τα λεφτά μας ενώ άλλοι έτρεχαν πίσω από τον Αλαφούζο και απειλούσαν πως δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, εάν δεν πάρουν τα χρήματα που θέλουν εκείνοι.

Ο ΟΦΗ πήγε στα ίσια, δίχως να παίξει το μέλλον του στα ζάρια και πήρε το χαμηλότερο συμβόλαιο της Σούπερ Λιγκ. Θα μπορούσε να πουλάει τον παπά για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, να παίζει με την αγωνία του κόσμου του και στο τέλος με την ψυχή στο στόμα, να μπει και στο πρωτάθλημα. Το ότι πανηγυρίζουν πως κέρδισαν τον ΟΦΗ που πήγε στην Θεσσαλονίκη με επτά απόντες, αυτό είναι άλλο θέμα. Για αυτό βασικά, φταίει ο ΟΦΗ που λιγοψύχησε και ενώ κρατούσε το ματς μέχρι το 79′ πήγε και έφαγε τρία γκολ και το έχασε.

Όμως όπως γράφουμε παραπάνω, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Το τι θα συμβεί στο μέλλον με τον ΟΦΗ και το τι με τον Άρη, ας κάνουμε λίγο υπομονή και θα το ανακαλύψουμε.