Η πρώτη “επιτυχία” της αναδιάρθρωσης λέγεται “Λεουτσάκος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η περίφημη, λοιπόν, αναδιάρθρωση θα γίνει και η πρώτη μεγάλη επιτυχία ακούει στο όνομα του νυν προέδρου της Football League.

Εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό ποδόσφαιρο ασχολείται με την επικείμενη αναδιάρθρωση. Όλα καλά και όλα ωραία. Που δεν είναι βέβαια αλλά είπαμε να πάμε με τα συστημικά ΜΜΕ που πανηγυρίζουν την απόφαση – έκτρωμα του Βασιλειάδη. Μέσα σε όλα όσα διαβάσαμε για την αναδιάρθρωση, είδαμε πως η Σούπερ Λιγκ 2 της επόμενης περιόδου θα διεξαχθεί υπό την δικαιοδοσία της φετινής Football League.

Μια Football League που έχει πρόεδρο τον Λεωνίδα Λεουτσάκο που δεν έχει… “σταυρώσει” πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο, επί προεδρίας του, αποχωρεί και μια (τουλάχιστον) ομάδα. Πρόπερσι αποχώρησε μια, πέρυσι αποχώρησαν δύο, φέτος μια και είναι άλλες 2-3 στα πρόθυρα της διάλυσης.

Αυτός λοιπόν, ο πετυχημένος πρόεδρος της Football League που μια τριετία τώρα βλέπει την κατηγορία όχι απλά να μαραζώνει αλλά να γελοιοποιείται σε όλη την Ελλάδα, ζήτησε να την διοργανώσει η διοίκηση του. Για να κάνει τον πρόεδρο με τα λεφτά τα δικά μας αφού η ΕΡΤ θα είναι ο μεγάλος χορηγός των συλλόγων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook