Το “μήνυμα” του κόσμου του ΟΦΗ προς τον Μάνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το υπαρκτό ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μάνο τον περασμένο Γενάρη και η υποδοχή του κόσμου στο ματς του Σαββάτου.

Ο Μάνος δεν παύει να αποτελεί ένα αγαπημένο παιδί του κόσμου του ΟΦΗ που δεν έχει ξεχάσει όχι μόνο την καταπληκτική χρονιά που έκανε πέρυσι οδηγώντας την ομάδα, με τα γκολ του, στην επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ. Κυρίως όμως ο κόσμος του ΟΦΗ δεν ξέχασε το γεγονός ότι τον Γενάρη του 2018 δεν την “κοπάνησε” όπως έκαναν άλλοι και άλλοι, τότε, συμπαίκτες του.

Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Ο 25χρονος επιθετικός ήρθε την φετινή σεζόν, στο “Γεντί Κουλέ”, για δεύτερη φορά ως αντίπαλος του ΟΦΗ. Η πρώτη έγινε τον περασμένο Οκτώβριο ως παίκτης του Ολυμπιακού, όπου τότε τα βλέμματα δεν ήταν στραμμένα πάνω του τόσο πολύ όσο προχθές λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα. Ο Μάνος μπήκε στο γήπεδο και ο κόσμος του “Γεντί Κουλέ” τον υποδέχτηκε με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα – δείγμα ότι ξέρει να αναγνωρίζει εκείνους που τίμησαν την φανέλα του ΟΦΗ.

Παράλληλα όμως του έστειλε και ένα “μήνυμα” για τη νέα σεζόν. Πως εδώ είναι το σπίτι του και πως όλοι θέλουν να γυρίσει ξανά στο Ηράκλειο. Ο ίδιος θα μπει το καλοκαίρι στον δεύτερο (και τελευταίο) χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό οπότε και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook