Η μπάλα (όπως και η ζωή) κάνει κύκλους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον Φλεβάρη του 2015 ο ΟΦΗ έπνεε τα λοίσθια και πηγαίνοντας στην Τρίπολη είδε τον Αστέρα να βάζει έξι γκολ απέναντι σε 12 παίκτες.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης αναμετρώνται ξανά σε μια αναμέτρηση που είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας. Ο ΟΦΗ πλέον έχει την ψυχολογία, έχει καλύτερη ομάδα από τους Αρκάδες και κυρίως θα τους υποδεχτεί σε ένα γήπεδο – καμίνι για να τελειώσει με την υπόθεση σωτηρία.

Κανένας δεν ξεχνάει εκείνο το 6-1 και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας δεν τήρησε τους στοιχειώδεις κανόνες του fair play γιατί στην μπάλα υπάρχει και ένας άγραφος νόμος: Όταν βρίσκεις μπροστά σου μια διαλυμένη ομάδα, δεν την ξεσκίζεις. Ειδικά όταν το κάνεις απέναντι σε έναν σύλλογο με το μέγεθος, την ιστορία και τον κόσμο του ΟΦΗ.

Γράφαμε τότε, τον Φλεβάρη του 2015, πως ο καιρός έχει γυρίσματα και να που έφτασαν μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξεχάσει εκείνο το βροχερό απόγευμα στην Τρίπολη. Ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ πρέπει να δώσει τις απαντήσεις του και ο κόσμος να γίνει ο προστάτης του γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρεθεί μπροστά σε προκλήσεις.

Προκλήσεις δεν χωρούν την Κυριακή και η ομάδα με τον κόσμο πρέπει να γίνουν ένα και να δώσουν μια αποστομωτική απάντηση μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.