Το μυαλό στο Περιστέρι και όχι στα Γιάννενα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα πράγματα είναι απλά και ο ΟΦΗ πρέπει να πάει προσηλωμένος για το τι θα κάνει αυτός και όχι ο ΠΑΣ.

Μετά και τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, άρχισε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το τι θα συμβεί για τις θέσεις του υποβιβασμού και της παραμονής. Πλέον, ο ΟΦΗ θέλει έναν βαθμό κόντρα στον Ατρόμητο προκειμένου να εξασφαλίσει την μια θέση για τα μπαράζ ενώ την κερδίζει ακόμα και αν ηττηθεί στο Περιστέρι και ο ΠΑΣ δεν κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Το λογικό σενάριο είναι ο ΠΑΣ να μην κερδίσει τον ΠΑΟΚ όμως επειδή στην Ελλάδα η λογική, αρκετά χρόνια τώρα, έχει πάει περίπατο έτσι και ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στην Αθήνα με ένα συγκεκριμένο σενάριο στο μυαλό του.

Πως θα καταφέρει να φύγει αήττητος από το Περιστέρι. Γιατί υπάρχει και το άλλο σενάριο που ναι μεν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αλλά είναι υπαρκτό: Να μην κερδίσει ο Αστέρας τον Πανιώνιο και σε αυτό το ενδεχόμενο με νίκη του ΟΦΗ, εξασφαλίζεται η απευθείας παραμονή. Ωστόσο, το ζητούμενο για τον ΟΦΗ είναι να κοιτάξει αποκλειστικά και μόνο τι θα κάνει αυτός και όχι ο ΠΑΣ.

Γιατί αν πάει στο Περιστέρι σκεπτόμενος το ότι ο ΠΑΣ δεν θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ, τότε το μυαλό μπορεί να χαθεί με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει…