Λέμε όλοι για τα Γιάννενα αλλά αν του κάτσει στην Τρίπολη;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και όλοι στέφουν την προσοχή τους μόνο στο ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ.

Με βάση την λογική, αν και στο ποδόσφαιρο η λογική καταρρίπτεται πολλές φορές, αυτήν την στιγμή το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ο ΟΦΗ να πάει στα μπαράζ, ο Αστέρας να σωθεί απευθείας και ο ΠΑΣ να υποβιβαστεί.

Όμως σαφώς και τον ΟΦΗ, όπως γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες, πρέπει να τον ενδιαφέρει το τι θα κάνει εκείνος κόντρα στον Ατρόμητο και όχι το τι θα κάνουν Αστέρας και ΠΑΣ. Και για του λόγου το αληθές αναφέρουμε ένα σενάριο που είναι υπαρκτό. Εάν ο Αστέρας δεν κερδίσει τον Πανιώνιο και την ίδια ώρα ο ΟΦΗ δεν κερδίζει τον Ατρόμητο, τότε πως θα νιώθει; Γιατί είναι γεγονός ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Να καταφέρει ο ΟΦΗ να κερδίσει την απευθείας παραμονή σε περίπτωση που οι Αρκάδες δεν καταφέρουν να κερδίσουν και εκείνος την ίδια ώρα φύγει νικητής από το Περιστέρι.

Σκοπός του ΟΦΗ είναι να εξαντλήσει κάθε περιθώριο και κάθε πιθανότητα ώστε εφόσον πάνε όλα καλά (για εκείνον) να τελειώσει με την υπόθεση παραμονή από αυτήν την Κυριακή. Εκείνος είναι που πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια του και να μην την αφήσει σε κανέναν άλλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook