Ο ΟΦΗ του μέλλοντος τρομάζει και έτσι “τσιμπάνε” τα παιδιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάζουμε διάφορα περιφερειακά μέσα αλλά και δηλώσεις παραγόντων που ασχολούνται με τον ΟΦΗ.

Χαζεύοντας στο timeline του facebook, πετάγονται μπροστά μας διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες επαρχιακών πόλεων που δίχως να έχουν με τι να ασχοληθούν (φταίει η φτωχή επικαιρότητα των ομάδων τους), ασχολούνται με τα του ΟΦΗ σχολιάζοντας τη νίκη στο Περιστέρι. Ασφαλώς και υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει ότι θέλει. Δεν είναι στο dna μας να το κατακρίνουμε, αντιθέτως είμαστε πολύ δημοκρατικοί. Όπως το ίδιο συμβαίνει βεβαίως και με τις δηλώσεις παραγόντων των ελληνικών ομάδων που αντί για καλημέρα λένε “ΟΦΗ”.

Ασφαλώς και δεν είναι τυχαία όλα όσα διαβάζουμε δεξιά και αριστερά. Όλα έχουν κοινή συνισταμένη το μέλλον του ΟΦΗ. Γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ, μόλις περάσει η φετινή δοκιμασία, δεν πρόκειται να κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω. Γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσει η εκτόξευση του συλλόγου κόντρα στο ταλαιπωρημένο του παρελθόν που τον κρατούσε αγκιστρωμένο στα προβλήματα του.

Είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ θα μετατραπεί σε έναν ισχυρό παίκτη του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγωνιούν γιατί θα αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως τα περίμεναν διαφορετικά και διαφορετικά τους ήρθαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook