H Αστυνομία εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Πλατανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιμονή του κόσμου του ΟΦΗ, εκείνη της ΠΑΕ στην τελευταία σύσκεψη αλλά και η πρωτοβουλία της Αστυνομίας γλύτωσε τον Πλατανιά από μεγάλο ρεζιλίκι.

Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν κατάλαβε ούτε από απαγορεύσεις, ούτε από ανακοινώσεις και έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο των Περιβολίων. Δεκάδες αυτοκίνητα έφυγαν από το Ηράκλειο από το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Βέρα και να πάρουν θέση στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων.

Η πρώτη μεγάλη μάχη κερδήθηκε λόγω της επιμονής του κόσμου που δεν “μάσησε” από τις απαγορεύσεις και πήγε στα Περιβόλια. Πολλοί μάλιστα ταξίδεψαν χωρίς εισιτήρια και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό τους ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τους φιλάθλους Μιχάλης Μυλωνάκης που ήταν έξω από την Θύρα 4 προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να μπουν όλοι μέσα στο γήπεδο. Στην τελευταία σύσκεψη ο ΟΦΗ επέμεινε πως θα μπει ο κόσμος στο γήπεδο οπωσδήποτε από την στιγμή που έχει πάει στα Περιβόλια. Τελικώς πέρασε του ΟΦΗ και έξω από το γήπεδο πωλούνταν εισιτήρια για όσους δεν είχαν πάρει από τις προηγούμενες ημέρες.

Μέσα όμως από την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αναδείχθηκε και ο υπόγειος ρόλος του Πλατανιά που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα μπροστά στα μάτια των στελεχών της Α.Δ. Χανίων. Προς τιμήν τους, τα στελέχη της Αστυνομίας όταν άκουσαν τους παράγοντες του Πλατανιά να λένε ένα σωρό δικαιολογίες που δεν είχαν καμία βάση, πήραν την πρωτοβουλία και είπαν πως από την στιγμή που υπάρχουν εισιτήρια στα χέρια των φιλάθλων του ΟΦΗ θα μπουν στο γήπεδο όλοι μαζί όπως και συνέβη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook