ΕΣΕΙΣ θα μιλήσετε για εμάς;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ποιοι είστε εσείς που θα μιλήσετε για τον καθαρό ΟΦΗ του Μπούση, των Σαμαράδων και του Πουρσανίδη;

Τύψεις για ένα πέναλτι που δεν ήταν, δεν πρόκειται να νιώσουμε. Άλλωστε ο ΟΦΗ δεν είναι συστημικός και είναι κόντρα σε όλα τα συμφέροντα. Το ήθος του ΟΦΗ είναι τέτοιο που δεν μπαίνει σε τέτοιου είδους διαδικασίες.

Ο ΟΦΗ δεν ασχολήθηκε ποτέ με την διαιτησία και ας δέχτηκε “σφαγές”. Ποιος θα ξεχάσει την διαιτησία του ΟΑΚΑ και την σφαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ; Ποιος ξεχνάει το σφαγείο με την Ξάνθη; Όλοι φωνάζαμε εκτός από τον ΟΦΗ που φρόντιζε να κάνει την δουλειά του.

Από χθες έχουν “λυσσάξει” τα συστημικά ΜΜΕ που φορούν τις δικές τους παρωπίδες; Κυρίως όμως ποιοι είστε εσείς που θα μιλήσετε για τον ΟΦΗ και το ήθος του; Ποιοι είστε εσείς που από χθες έχετε κάνει σημαία το πέναλτι του Κομίνη που αν ήθελε να ευνοήσει τον ΟΦΗ θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια στην αποβολή του Γιακουμάκη όταν αυτό συμβαίνει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Για να το κόψουμε λοιπόν το αστείο. Κανένας από εσάς δεν μπορεί να μιλήσει για τον ΟΦΗ του Μπούση, των Σαμαράδων, του Πουρσανίδη και των υπολοίπων στελεχών της ΠΑΕ που όλοι γνωρίζουν το ήθος τους και την αξία των χαρακτήρων τους.

Ένας ΟΦΗ που πήρε την σκληρή απόφαση για το διαζύγιο με το Νίκο Παπαδόπουλο όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες δεν θα αποφάσιζαν ποτέ με αυτή τη νοοτροπία.

Εσείς λοιπόν έχετε χάσει κάθε ηθικό έρεισμα. Κυρίως όμως δεν είστε ικανοί και άξιοι να θίξετε τον ΟΦΗ και να τον βάλετε μέσα στα δικά σας παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook