Γιώργο σταμάτα πριν σε πουν γραφικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι δημοσιογράφος. Και πλέον πρόεδρος ΠΑΕ. Πρέπει να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να λέει με την ίδια ελαφρότητα όσα λέει τόσα χρόνια και για τα οποία έγινε διάσημος.

Ο δημοσιογράφος που έγινε γνωστός όλα αυτά τα χρόνια για την χαρακτηριστική του φωνή και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο μιλάει, πλέον βρίσκεται στο ποδόσφαιρο και από την θέση του προέδρου του Απόλλωνα Αθηνών. Αυτό είναι κάτι που μάλλον το έχει ξεχάσει και λόγω αυτής της χροιάς που τον χαρακτηρίζει, έχει γίνει ανάρπαστος από όλα τα αθλητικά ραδιόφωνα της χώρας. Όμως εδώ κάποιος πρέπει να του βάλει ένα στοπ ή να ξεκινήσει να τον βαράει στις μηνύσεις. Γιατί τα λόγια του δεν έχουν την ίδια ελαφρότητα που είχαν ως δημοσιογράφος (και τότε βέβαια τα μισά που έλεγε ήταν γραφικά) γιατί έχει θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως πρόεδρος.

Πέραν του ότι πλέον έχει αρχίσει να κουράζει με τις διάφορες μπούρδες που λέει δεξιά και αριστερά για να εντυπωσιάσει, πρέπει να καταλάβει και εκείνος πως πρέπει να σταματήσει να μιλάει πριν τον πάρουν στο χαβαλέ όλοι τους. Που ήδη τον έχουν πάρει και αυτός δεν μπορεί να το πάρει χαμπάρι με τις διάφορες μπούρδες που λέει δεξιά και αριστερά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook