Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Mετά την σημερινή εξέλιξη με το τέλος επτά ποδοσφαιριστών κλείνει για τον ΟΦΗ και ο κύκλος, σε μεγάλο βαθμό, της Football League με παίκτες που έδωσαν ψυχή, καρδιά και πάθος.

Οι επτά ποδοσφαιριστές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Εκείνους που ήρθαν το προηγούμενο καλοκαίρι (Κυριακίδης, Παπάζογλου) και εκείνους που αγωνίστηκαν στην τελευταία σεζόν των “πέτρινων χρόνων” του ΟΦΗ: Αργυρόπουλος, Βουό, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός.

Δεν ξεχωρίζουμε τους παραπάνω παίκτες σε “παιδιά” και “αποπαίδια” όμως σαφώς και μια μεγαλύτερη αναφορά αξίζουν οι πέντε τελευταίοι. Αγωνίστηκαν στην τελευταία χρονιά που ο ΟΦΗ διένυσε στις χαμηλές κατηγορίες. Από τους πέντε παραπάνω, ο Κομεσίδης είναι ο παλιότερος που ήρθε στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 2016, το επόμενο καλοκαίρι ακολούθησαν Παπαστεριανός, Κουτσιανικούλης και τον Γενάρη του 2018 πάτησαν Κρήτη Αργυρόπουλος και Βουό (στην δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ).

Και τι να πει κανείς για εκείνους που δεν “λάκισαν” τον “μαύρο” Γενάρη του 2018 όταν όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ “έσβηνε”. Δεν κώλωσαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ, ούτε σκέφτηκαν να αποχωρήσουν όπως έκαναν άλλοι και άλλοι. Έμειναν εδώ, κόντρα σε κάθε δυσκολία με αποτέλεσμα να γευτούν στο τέλος της χρονιάς τους καρπούς των δικών τους προσπαθειών. Παίκτες που έβαλαν την ομάδα πάνω από το “εγώ” τους και τίμησαν την φανέλα του ΟΦΗ όσο λίγοι και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος θα το εκτιμά για πάντα και θα τους ευγνωμονεί γιατί χωρίς αυτούς, κανένας δεν γνώριζε ποια θα ήταν η επόμενη μέρα του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook