Γιάννης Σαμαράς: Όνομα – εγγύηση για το αύριο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι ακαδημίες του ΟΦΗ πλέον ξεκινούν να λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα και η στροφή στη νεολαία της Κρήτης είναι γεγονός.

Οι ανακοινώσεις που βγαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα από διάφορες ακαδημίες της πόλης και του νησιού δεν είναι προϊόν δουλειάς, από πλευράς ΟΦΗ, του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Ο Γιάννης Σαμαράς μαζί με όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ έχουν πατήσει κάθε γήπεδο παιδικού τουρνουά εστιάζοντας στις μικρές ηλικίες προκειμένου ο ΟΦΗ να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από ολόκληρη την Κρήτη.

Η παρουσία του ονόματος του Γιάννη Σαμαρά αποτελεί εχέγγυο για κάθε γονιό που θέλει να εμπιστευτεί το παιδί του κάτω από την “ομπρέλα” ενός πολύ μεγάλου ποδοσφαιρικού μεγέθους όπως είναι ο ΟΦΗ.

Με την έλευση παιδιών από το Ηράκλειο και την Κρήτη ηλικίας 10 έως 13 χρονών δείχνει και τις βλέψεις που υπάρχουν για το μέλλον του ΟΦΗ. Στόχος και σκοπός είναι να έρθουν στον ΟΦΗ τα καλύτερα ταλέντα ολόκληρου του νησιού και το “Βαρδινογιάννειο” να γίνει μια πραγματική κυψέλη αθλητισμού για τη νεολαία και των τεσσάρων νομών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook