Ο Μάνος ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό, θα μείνει;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ κάνει πάντα “γκελ” στον κόσμο και από χθες ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό αλλά με το μέλλον του να είναι αβέβαιο.

Δεν είναι μυστικό πως ο Δημήτρης Μάνος έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή του στον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη και από τότε που ξεκίνησαν οι διακοπές του βρίσκεται στο Ηράκλειο οικογενειακώς. Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Κυριακής όπου συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και θα προπονείται στου Ρέντη μέχρι τα τέλη Ιούνη όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή για το εξωτερικό. Το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή όχι, αυτήν την στιγμή είναι άγνωστο. Από την άλλη το όνομα του παραμένει αγαπητό προς τον κόσμο του ΟΦΗ που δεν ξέχασε την μεγάλη του συμβολή στα δύσκολα χρόνια της ομάδας αναγνωρίζοντας παράλληλα και την μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία.

Αυτήν την στιγμή, δεν τίθεται θέμα από πλευράς ΟΦΗ όμως κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει όταν (και αν) ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μάνο και τον Ολυμπιακό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook