Ο άξονας του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο άξονας αλλάζει στον μεγαλύτερο βαθμό στο ρόστερ του ΟΦΗ και σημαντικότερος όλων ο ρόλος είναι η ενίσχυση του άξονα.

Η υπόθεση άξονας είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Τερματοφύλακας, κεντρικοί αμυντικοί, κεντρικοί μέσοι αλλά και φορ (η τελευταία θέση είναι σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Γιακουμάκη) είναι θέσεις που θα αλλάξουν και θα αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής.

Από την θέση του τερματοφύλακα, μέχρι και εκείνη του επιθετικού ο άξονας θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις τη νέα χρονιά. Μετά την παραμονή του Σωτηρίου, την αποχώρηση του Στρέζου και αλλά και την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, ο ΟΦΗ θα έχει άλλο δίδυμο τη νέα σεζόν. Ουσιαστικά, εκεί που υπάρχει το μεγαλύτερο κενό είναι στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Ο Γιαννούλης έμεινε, η παραμονή του Ποτουρίδη είναι στον “αέρα” ενώ είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί που θα είναι δεξιοπόδαροι.

Στην μεσαία γραμμή, η τριάδα των αμυντικών μέσων έχει “κλειδώσει” με την παραμονή των Μεγιάδο, Σακόρ και Νάστου ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα “δεκάρια” είναι σίγουρος ο Ναμπί και βλέπουμε τις εξελίξεις στο θέμα Νέιρα.

Πηγαίνοντας στην επίθεση, παραμένει σε εκκρεμότητα η υπόθεση παραμονής του Γιώργου Γιακουμάκη που θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Όμως ακόμα και αν παραμείνει, έχοντας ως δεδομένη την αποχώρηση του Πέρσον, είναι σίγουρο πως θα γίνουν μια με δύο κινήσεις ακόμα προκειμένου να υπάρχει πλήρης ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook