Το πιο εύκολο για τον ΟΦΗ θα ήταν να διέρρεε ένα σωρό ονόματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φαίνεται ξεκάθαρα πως βαδίζει στον δικό του, μοναχικό δρόμο για το φετινό καλοκαίρι.

Εν αντιθέσει με τις περισσότερες ομάδες που δίνουν ονόματα στον λαό και τους δημοσιογράφους, η πολιτική του ΟΦΗ δείχνει πως δεν τον ενδιαφέρει να παίζει “μπάλα” επικοινωνιακά μοιράζοντας ονόματα δεξιά και αριστερά.

Δεν είναι τυχαίο πως το όνομα του Τσιλιανίδη δεν είχε διαρρεύσει καθόλου και έγινε γνωστό μόλις οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ένα 24ωρο πριν την υπογραφή του συμβολαίου του. Είμαστε στα τέλη Ιούνη, είναι δεδομένο πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ είναι σε πλήρη εξέλιξη ωστόσο προς τα έξω δεν έχει βγει κανένα όνομα. Δεν είναι τυχαίο αυτό το γεγονός και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται στον ΟΦΗ. Δεν τους ενδιαφέρει να μοιράζουν ονόματα δεξιά και αριστερά θέλοντας να “ποντάρουν” στον ενθουσιασμό του κόσμου.

Τι πιο εύκολο για τον ΟΦΗ να διαρρέει ονόματα μεταγραφικών στόχων και να “τσιμπάνε” τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και ο κόσμος ο ίδιος. Αυτό δείχνει πως στον ΟΦΗ δεν τους ενδιαφέρει να βλέπουν ονόματα παικτών να περνούν σαν τρέιλερ από τα αθλητικά σάιτ και να δημιουργείται “ντόρος” γύρω από το όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook