Προπονητολογία από τα… lidl

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν έχουν περάσει πάρα μόνο λίγες ώρες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule και η προπονητολογία δίνει και παίρνει δεξιά και αριστερά.

Ο Χάιμε Βέρα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ και πλέον απομένει η τυπική ενημέρωση της ΕΠΟ προς τον σύλλογο για να γυρίσει σελίδα η ομάδα. Ωστόσο, επειδή η είδηση από μόνη της είναι αρκετή για να δημιουργήσει μια σεναριολογία και παράλληλα έναν “κανιβαλισμό” γύρω από το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΟΦΗ, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Στον ΟΦΗ πίστευαν και το πάλευαν μέχρι την τελευταία ώρα προκειμένου ο Χάιμε Βέρα και κατ’ επέκταση ο Αλεσάντρο Ίσις να συνεχίσουν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αυτός είναι και ο λόγος που στον ΟΦΗ δεν είχαν μπει ποτέ στην διαδικασία να κάνουν επαφές με άλλους προπονητές γιατί αφενός δεν θα ήταν ηθικό, και αν είναι κάτι που διακρίνει την τριανδρία αυτό είναι το ήθος, και αφετέρου πως να γίνει προσέγγιση σε προπονητή όταν δεν γνώριζε κανένας τι πρόκειται να γίνει με τον Χάιμε Βέρα;

Κατά συνέπεια ότι γράφεται δεξιά και αριστερά, δεν έχει καμία απολύτως βάση και η υπόθεση εύρεσης του αντικαταστάτη του Χάιμε Βέρα είναι κάτι που θα το χειριστεί αποκλειστικά ο Γιάννης Σαμαράς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook