Ο Σεμέντο είναι αυτό που ψάχνει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φιλόδοξος, σε ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία και με υψηλότατο κίνητρο, ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει όλο το “πακέτο”.

Κάνοντας μια αναζήτηση σε ολλανδικές ιστοσελίδες, γίνονται απόλυτα κατανοητοί οι λόγοι που ο Λισάντρο Σεμέντο αποχώρησε από την Φορτούνα Σιτάρντ, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο Σεμέντο απουσίασε από την προπόνηση της Φορτούνα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο λόγος που ο Πορτογάλος απουσίασε ήταν η θέληση του να αποχωρήσει από την Φορτούνα ήταν ότι έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο Σεμέντο είχε ως απωθημένο την μεταγραφή σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αφού δεν συνέβη αυτό το περσινό καλοκαίρι, πλέον έψαχνε τον επόμενο προορισμό του που έμελλε να είναι ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ λοιπόν πήρε έναν παίκτη που έχει, προσωπικά, ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα: Έχει κίνητρο και θέληση για να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και εκτός Ολλανδίας – εκεί όπου ουσιαστικά έκανε το όνομα του παρότι είναι μόλις 23 χρονών. Μπήκε στο ρόστερ του ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλο κίνητρο για να αποδείξει πράγματα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να του δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση για τη νέα χρονιά…

Σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ αυτό θέλει: Να έχει παίκτες με κίνητρο, φιλοδοξίες να γίνουν καλύτεροι και παράλληλα να αφήσουν το στίγμα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook