«Το ξεβράκωμα του Παπά – Κωστένογλου από τον Αναστόπουλο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αλέφαντος αποθεώνει το Νίκο Αναστόπουλο για την τακτική που ακολούθησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αναλύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον θρίαμβο του ΟΦΗ.

Γράφοντας στην στήλη που έχει στην ιστοσελίδα “katimagiko” λέει:

Ο Αναστόπουλος έκανε θρίαμβο. Θρίαμβο τακτικής. Στήθηκε πολύ ωραία, πρέσαρε σε ένα συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου στο κέντρο, την περίμενε την ΑΕΚ και την χτύπαγε στην κόντρα, ξέρετε τι έλεγε ο Αναστόπουλος από μέσα του στον Κωστένογλου; «Κράτα εσύ την κατοχή της μπάλας να σου βάλω εγώ 3 γκολ»! Και με τον ΠΑΟΚ είχε άριστη τακτική και δεν έχασε στην Τούμπα στο προηγούμενο ματς.

Δεν θα πω πολλά για το ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ, διότι τα μυστικά δεν πρέπει να λέγονται, ένα μόνο θα πω. Τον εξαφάνισε τον Λεονάρντο που ήταν σε φόρμα στα προηγούμενα ματς και είχε δημιουργήσει τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, του έκανε ό,τι είχε κάνει και στον ΠΑΟΚ που εξαφάνισε τους Λίνο- Βιερίνια. Με διπλά μαρκαρίσματα, με τον Γαλανόπουλο που είναι γρήγορος και με τη βοήθεια του δεξιού χαφ του Παπουλή που είναι φισέκι, εναλλάξ με τον Κάλαϊτζιτς, είναι πολλά, με λεπτομέρειες για το δεξί πόδι και το αριστερό πόδι, δεν πρέπει να τα λέμε όλα.

Τον Κατάι ο Αναστόπουλος στον ΟΦΗ ούτε αναπληρωματικό δεν τον έχει! Και απ’ ότι λένε έδωσε πολλά λεφτά ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτό το «πουλέν» του Κοβάσεβιτς. Μα να μην παίζει ούτε στον ΟΦΗ που δόθηκε δανεικός; Και όμως…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook