Όλοι περιμένουν καλύτερους Νέιρα – Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο Αργεντινοί συνεχίζουν “πακέτο” στον ΟΦΗ και όλοι πιστεύουν πως θα είναι ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Χουάν Νέιρα και Μιγκέλ Μεγιάδο ήρθαν πέρυσι στον ΟΦΗ με τον πρώτο να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια και τον δεύτερο να αγωνίζεται στην “Γηραιά Ήπειρο” για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πάντα, μπορούμε μάλιστα να δούμε αρκετά παραδείγματα στην Ελλάδα, οι Αργεντινοί παρουσιάζονται καλύτεροι στην δεύτερη σεζόν τους στην Ευρώπη – και δη στην Ελλάδα – σε σχέση με την πρώτη τους χρονιά.

Αυτό λοιπόν που κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα είναι ότι όλοι περιμένουν καλύτερους τους δύο Αργεντινούς. Και αν για τον Μεγιάδο μπορούμε να πούμε ότι με βάση την παρουσία του μέσα στο γήπεδο ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ, από τον δεύτερο – έχοντας ως δείγμα την κατακόρυφη άνοδο του στο τελευταίο τρίμηνο – υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Άλλωστε, κανένας δεν αμφισβήτησε την αξία του και ο ίδιος σε πολλά φετινά παιχνίδια έκανε πράγματα και θαύματα. Αν αναλογιστούμε μάλιστα το γεγονός ότι έχασε πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών, τότε ο υγιής Νέιρα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook