Το μήνυμα για τα τηλεοπτικά ήταν ξεκάθαρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μήνυμα με πολλές ερμηνείες έστειλε ο Μιχάλης Μπούσης για το θέμα των τηλεοπτικών.

Για πρώτη φορά από την ενασχόληση του με τον ΟΦΗ, είδαμε τον Μιχάλη Μπούση να παίρνει τέτοιο ύφος και να μιλάει με αιχμηρό τρόπο για τις υποθέσεις του συλλόγου. Οι τοποθετήσεις του Μιχάλη Μπούση ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα τηλεοπτικά των ομάδων και ένα, ηχηρό, μήνυμα που περνάει για το συγκεκριμένο θέμα. Ο ΟΦΗ είτε θα πάρει το συμβόλαιο που αναλογεί στο μέγεθος του- είτε δεν θα πάει σε τηλεοπτικό πάροχο – απλά για να έχει η ομάδα συμφωνία με κάποιο κανάλι.

Όντως, ο ΟΦΗ πέρυσι είχε το χαμηλότερο, τηλεοπτικό, συμβόλαιο στην Σούπερ Λιγκ. Το έχουμε αναλύσει και άλλες φορές πως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς γιατί διαφορετικά η ΠΑΕ δεν θα έπαιρνε άδεια συμμετοχής ωστόσο και πάλι ήταν ένα ποσό που θεωρείται εξευτελιστικό για το όνομα και την ιστορία του συλλόγου.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να “πουλήσει” το όνομα του φτηνότερα από ότι του αρμόζει. Και οι δύο δρόμοι στους οποίους πρόκειται να ακολουθήσει η ομάδα είναι ξεκάθαροι: Είτε συμφωνία ανάλογη με το όνομα του ΟΦΗ – είτε καμία συμφωνία και το club χαράζει τον δικό του δρόμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook