Ο Σαλίμι, το Instagram και η Adidas

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιρανός ανέβασε ένα ινσταστορυ που πολλοί το συνέδεσαν με τον ΟΦΗ μόνο που αυτό είχε σχέση με την παρουσίαση της νέας φανέλας της Tράκτορ.

Ότι ΟΦΗ και Σαλίμι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή εδώ και καιρό είναι γεγονός. Όπως επίσης είναι γεγονός και η συνεχής πίεση του ΟΦΗ προς την Τράκτορ προκειμένου οι Ιρανοί να αποδεχθούν την πρόταση του και να παραχωρήσουν τον 23χρονο παίκτη.

Όμως επειδή δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά με μια ανάρτηση του Ιρανού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram που έγραφε «νέα πρόκληση», αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ.

Ο λόγος που ο Σαλίμι έκανε αυτήν την ανάρτηση είναι η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της Τράκτορ και η έναρξη συνεργασίας της με την Adidas. Κάτι που για το Ιράν αποτελεί σημαντικό θέμα και ο Σαλίμι ήταν ένα από τα «μοντέλα» της Τράκτορ από όπου και προέκυψε η ανάρτηση περί «νέας προκληση».

Ότι το θέμα αποκτήσης του Ιρανού κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα είναι γεγονός όμως είναι πραγματικότητα πως ακόμα δεν έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook