Μπορεί η ΑΕΚ να πληρώσει τον ΟΦΗ για τον Φερέιρα;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τον περασμένο Μάρτη το όνομα του Φερέιρα συνδέεται με την ΑΕΚ και όλοι πήγαν “κουβά”. Και επανερχόμαστε ξανά στις 19 Αυγούστου.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνιση τους τον περασμένο Μάρτη. Τότε έλεγαν πως υπάρχουν πιθανότητες να πάρουν το 50% του Φερέιρα ΟΦΗ και ΑΕΚ (λες και είναι οικόπεδο) ενώ άλλοι έγραφαν πως η Ένωση θα πήγαινε απευθείας στην Κουρίκο Ουνίδο για να αγοράσει τον Βραζιλιάνο. Οι μέρες και οι εβδομάδες περνούσαν και ο παίκτης όχι μόνο έμεινε στον ΟΦΗ αλλά εκείνος αγόρασε και το 100% των δικαιωμάτων του προχωρώντας σε μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση αλλά και επένδυση στο ταλέντο του.

Λίγους μήνες μετά, τα δημοσιεύματα επανήλθαν και επειδή στην Ελλάδα του ίντερνετ, το ρεπορτάζ απουσιάζει επανεμφανίστηκαν ξανά πηχαίοι τίτλοι γύρω από την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και τον Φερέιρα.

Τα πράγματα είναι πλέον απλά. Εάν η ΑΕΚ θέλει τον Φερέιρα, κάτι για το οποίο αμφιβάλουμε (αλλά αυτό το αφήνουμε στην άκρη), θα πρέπει να περάσει από το ταμείο πρώτα.

Και γίνεται κατανοητό πως από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει σε μια επένδυση που φτάνει τις 600.000 ευρώ, τα λεφτά είναι πολλά για την απόκτηση του.

Άλλωστε οι εκπτώσεις έχουν τελειώσει από τα μέσα Ιουλίου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook