Ο ΟΦΗ θα αγοράζει ακριβά και θα πουλάει ακριβά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αθήνα δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι για αυτό συνεχίζουν να… χαριεντίζονται με παίκτες του ΟΦΗ.

Στην δημοσιογραφία του σήμερα, όπου πλέον μια είδηση μπορεί να μεταδοθεί με copy – paste, είναι πολύ εύκολα να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κάτι ανάλογο συνέβη και χθες το πρωί με το δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ” και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φερέιρα. Αμέσως το διαδίκτυο γέμισε με δημοσιεύματα όπου ο καθένας έγραφε το μακρύ του και το κοντό του.

Άλλος έγραφε ότι “η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη”, άλλος έγραφε, μάλλον θα είναι παλαιοημερολογίτης, ότι “ο παίκτης παίζει δανεικός από την Κουρίκο”, άλλος έγραφε πάλι πως “η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση του Φερέιρα”. Η λέξη ΟΦΗ πουθενά, τα δημοσιεύματα ήταν “μονόμπαντα” για την ΑΕΚ.

Προσέξτε: Όντως, μπορεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο να είναι υπαρκτό όμως μέχρι το να υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, υπάρχει τεράστια απόσταση. Όμως ακόμα και αν υπάρξει, τα νούμερα πάνε σε πολύ υψηλά επίπεδα…

Πρέπει να αντιληφθούν άπαντες πως ο ΟΦΗ πλέον, στις επενδύσεις που θα κάνει σε αγορές ποδοσφαιριστών θα αγοράζει ακριβά (πάντα για τα δικά του δεδομένα) και στην συνέχεια θα πουλάει και ακριβά. “Εκπτώσεις” δεν πρόκειται να γίνονται πουθενά και σε κανέναν.

Για αυτό και το Gentikoule έγραφε χθες και αναρωτιόνταν, αν η ΑΕΚ είναι σε θέση να πληρώσει τον ΟΦΗ για τον Φερέιρα; Η αγορά του παίκτη από την Χιλή έφτασε τις 300.000 ευρώ ενώ συνολικά, μαζί με το συμβόλαιο του, η επένδυση του ΟΦΗ αγγίζει τις 600.000. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως, σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα τουλάχιστον, μόνο αν μια ομάδα έχει “φουσκωμένο” πορτοφόλι μπορεί να προσεγγίσει τον ΟΦΗ για παίκτες τύπου Φερέιρα. Που είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία, που διαθέτουν άφθονο ταλέντο και είναι καλοί ποδοσφαιριστές.

Όποιος δεν μπορεί να πλησιάσει τέτοιου είδους νούμερα, απλά θα τρώει πόρτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook