Οι διαρροές που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εφημερίδα που πρόσκειται στην ΑΕΚ “αποκάλυψε” την αιτία του ναυαγίου της επιστροφής του Γιώργου Γιακουμάκη.

Είναι εντυπωσιακό το πως ορισμένοι κάνουν αποκαλύψεις και τις αναδημοσιεύουν δεξιά και αριστερά, δίχως να μπορούν να επιβεβαιώσουν το αν πραγματικά είναι αλήθεια ή όχι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει από το πρωί της Τετάρτης όταν και οπαδική εφημερίδα που πρόσκειται στην ΑΕΚ δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ, όπου σύμφωνα με το οποίο το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη στον ΟΦΗ οφείλεται στην… απροθυμία – τελικώς – του παίκτη να επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Για να μην μεταφέρουμε όμως, με δικά μας λόγια, το τι γράφτηκε σήμερα, ακολουθεί – αυτολεξεί – το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Τετάρτης: “Για να ξέρουμε τι λέμε, φαινομενικά ήταν η σοβαρό ως και αστείο, αυτό που έγινε με τον Γιακουμάκη, μία να μένει στην ΑΕΚ, μία να φεύγει για δανεικός στον ΟΦΗ και στο τέλος να… επιστρέφει και να παραμένει στην Ένωση. Και οπωσδήποτε μοιάζει μπερδεμένο. Στην πραγματικότητα, το μπέρδεψε ο ίδιος ο παίκτης, που μέχρι πριν δέκα μέρες περίπου προτιμούσε να πάει δανεικός στο Ηράκλειο γιατί θεωρούσε ότι δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο. Στη συνέχεια όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ του άλλαξαν άποψη κι ο ίδιος ήθελε πολύ να παραμείνει. Μάλιστα, τη μέρα που ενημερώθηκε ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και ΟΦΗ για δανεισμό, του ήρθε ο… ουρανός σφοντύλι. Και πάλεψε πολύ για να ανατρέψει την κατάσταση”.

Τα παραπάνω βέβαια δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Όταν μάλιστα ο ίδιος ο Γιώργος Γιακουμάκης, λίγες ώρες μετά την προφορική συμφωνία των δύο ομάδων, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που πανηγυρίζει το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στον Λεβαδειακό φανερώνοντας και τα συναισθήματα του για την επιστροφή του στον ΟΦΗ.

Ακόμα, λίγες ώρες μετά, ο 24χρονος επιθετικός πήγε στο Παγκρήτιο Στάδιο παρακολουθώντας το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, όχι από την θύρα 1 όπου θα βρισκόταν μακρυά από τα διακριτικά βλέμματα του κόσμου, αλλά από την θύρα 11 ανάμεσα στους φίλους της ομάδας.

Παράλληλα, μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Γιακουμάκης, περιμένοντας ότι θα γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις πως θα μείνει ελεύθερος, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το να χρεώνεται στον Γιακουμάκη το ναυάγιο της επιστροφής του στον ΟΦΗ, είναι κάτι που προσβάλει, πάνω από όλα, τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή καθώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά παράλληλα δείχνει πως και ορισμένες διαρροές προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στο “γιατί” η ΑΕΚ έκανε πίσω, την τελευταία στιγμή, παρά την προφορική συμφωνία με τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook