Δεν τους έφτανε το “φιάσκο” με Φερέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα της ΑΕΚ, δίχως να ξέρουμε αν τα διαρρέει η ίδια η ομάδα ή όχι, δεν έμαθαν από το φιάσκο με τον Φερέιρα και συνεχίζουν τώρα με τον Μεγιάδο.

Ξυπνήσαμε λοιπόν ένα ωραίο πρωί, όπως αυτό της Τετάρτης, και διαβάζουμε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μεγιάδο και την ίδια ώρα αναρωτιόμαστε αν η ιστορία με τον Φερέιρα τους έβαλε μυαλό ή όχι. Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο εξάμηνο μέσα της ΑΕΚ και εν συνεχεία, στην συνηθισμένη πρακτική του copy-paste, κυκλοφορούσε η είδηση σε όλο το διαδίκτυο πως πρόκειται να πάρει τον Βραζιλιάνο δίχως να υπάρχει καμία λογική σε ότι συμβαίνει πραγματικά.

Η ΑΕΚ δεν πήρε ούτε τον Φερέιρα όχι ως μεταγραφή, αλλά ούτε ως δανεικό.

Ο ΟΦΗ έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως όποιον παίκτη θέλει (και είναι αποκλειστικά στο δικό του χέρι) τον κρατάει. Το έκανε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου και αν χρειαστεί το επόμενο καλοκαίρι θα το κάνει και σε αυτήν του Αργεντινού.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο παραμένει στον ΟΦΗ για έναν ακόμα χρόνο, με όρους – απόλυτα ευνοϊκούς για τον σύλλογο κάνοντας μια σπουδαία διαπραγμάτευση με την Τσακαρίτα που αρχικά είχε βάλει buy out ύψους 500.000 ευρώ όμως κατάφερε να το σπάσει με τέτοιο τρόπο που έκανε δικό του τον Αργεντινό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook