O OΦΗ έβαλε τέλος στην φράση “αιώνια ταλέντα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η είδηση πέρασε στα ψιλά όμως η υπογραφή συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Περδίκη, Σουρνάκη έχει την δική της (μεγάλη) σημασία.

Είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να βλέπουμε τα παιδιά που γίνονταν επαγγελματίες στον ΟΦΗ και να υπογράφουν συμβόλαια διάρκειας τριών και τεσσάρων χρόνων. Φέτος, για πρώτη φορά, τουλάχιστον από όσο θυμόμαστε εμείς, τα δύο παιδιά (Σουρνάκης, Περδίκης) που έγιναν επαγγελματίες υπέγραψαν μέχρι το 2021. Τα συμβόλαια, μικρότερης χρονικής διάρκειας σε σχέση με το παρελθόν, δείχνουν και την αλλαγή τακτικής από την πλευρά του ΟΦΗ. Στα δύο χρόνια, παιδιά που είναι 20 χρονών θα πάρουν εν τέλει τις ευκαιρίες τους για να αποδείξουν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΟΦΗ.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά θα βρουν χρόνο συμμετοχής μέσα στα δύο χρόνια, βάσει της κατευθυντήριας γραμμής που δίνει ο ΟΦΗ και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εφόσον αποδείξουν ότι αξίζουν θα κερδίσουν και μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλά και την ευκαιρία να καθιερωθούν στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, σε αυτά τα δύο χρόνια ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να προχωρήσει στον δανεισμό των Περδίκη, Σουρνάκη γιατί αφενός δεν έχει νόημα να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών και αφετέρου τα συμβόλαια τους που είναι διάρκειας δύο χρόνων τους δίνουν την δυνατότητα να προσπαθήσουν περισσότερο και να δείξουν αν μπορούν ή όχι.

Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ βάζει τέλος στα “αιώνια ταλέντα” και δίνει την σκυτάλη στα νεαρά παιδιά για να δείξουν αν αξίζουν να παίξουν ή όχι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook