Βόλος Tv για 500… νομάτους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αχιλλέας Μπέος συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις σαν να είναι ιδιοκτήτης του Βόλου ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας φτωχός Δήμαρχος όμως σε σημερινές του δηλώσεις το γραφικόμετρο έπιασε… κόκκινο.

Όπως θα έχετε διαβάσει τις τελευταίες ημέρες, γύρω από την φημολογία για την εξαγορά της Nova, ο δημοφιλής Δήμαρχος Βόλου – που πάντως δίνει αβέρτα συνεντεύξεις εκπροσωπώντας τη νεοσύστατη ομάδα της Μαγνησίας – αναφέρθηκε σε συνέντευξη του για τις εξελίξεις που μπορεί να σημειωθούν στο ζήτημα του συνδρομητικού καναλιού.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι ότι ο Μπέος δήλωσε πως αν η ομάδα του Βόλου αποχωρήσει από τη Nova, τότε λέει μπορεί να δημιουργηθεί το “Βόλος Tv”.

Και μιλάμε τώρα για μια ομάδα που στο παρθενικό, εντός έδρας, παιχνίδι της στην μεγάλη κατηγορία κόντρα στον Άρη έκοψε 1.600 εισιτήρια. Οπότε βγαίνει ο Μπέος και σου λέει “ας κάνουμε το Bόλος Tv και ας είναι για 500 νομάτους” γιατί παραπάνω δεν είναι: «Ήρθαν οι άνθρωποι του Βόλου και μου μετέφεραν τις ανησυχίες τους για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν αποκλείω και να δημιουργήσουν το ΒόλοςTV, στα πρότυπα του ΠΑΟΚ, αλλά τους είπα να ψάξουν όλα τα δεδομένα, την πλατφόρμα που πρέπει να υπάρχει, το προσωπικό που χρειάζεται, τον σέρβερ εάν μπουν πολλές χιλιάδες κόσμος, εάν μπορεί να στηρίξει το σύστημα. Εάν τα βρούμε όλα αυτά, γιατί να μην τους στηρίξουμε να το κάνουν;».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook