Το παιχνίδι της μοίρας: Στο Ηράκλειο το Σάββατο ο Δέλλας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οκτώ μήνες μετά το περίφημο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και την ίδια μέρα μάλιστα, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Τραϊανός Δέλλας.

Τον περασμένο Γενάρη και στο περίφημο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, οι Αγρινιώτες είχαν χάσει με 3-0 ωστόσο εκείνο το ματς είχε σημαδευτεί από το γεγονός ότι μια ημέρα μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο. Οκτώ μήνες μετά, σαν ένα διαβολικό παιχνίδι της μοίρας, ο Τραϊανός Δέλλας επιστρέφει στο Ηράκλειο και μάλιστα θα βρίσκεται στην πόλη μας την ημέρα του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων – όπως και τον Γενάρη μόνο που το Σάββατο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναιτωλικού αλλά σε σεμινάριο προπονητών.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών της 9ης Προπονητικής Ημερίδας Προπονητών που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ηρακλείου. Η ομιλία του Δέλλα θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το μεσημέρι του Σαββάτου (14.00) και μένει να δούμε αν θα δει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό από τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook