Ο Μάνος έκανε την καλύτερη επιλογή για την ομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φορ που έχει αυτοπεποίθηση αλλά και ικανότητα θα πάρει την απόφαση που πήρε και το Σάββατο.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το χαμένο τετ α τετ του Μάνου στο παιχνίδι με τον Βόλο και το αν έπρεπε να δώσει την μπάλα στον ολομόναχο Σεμέντο. Αρχικά αυτό που δεν έχει σκεφτεί κάποιος ή αν το έχει σκεφτεί, δεν το έχει εκφράσει δημόσια είναι αν ο Μάνος είδε τον Σεμέντο που ήταν δίπλα του. Επίσης, πρέπει να σκεφτούμε κάτι πολύ απλό: Πως εμείς όντας έξω από το γήπεδο, μπορούμε να σκεφτούμε το “δώσε πάσα” όμως την ίδια ώρα δεν σκεφτόμαστε το ότι ο παίκτης που εν προκειμένω είναι ο Μάνος, καλείται και πρέπει να σκεφτεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πάμε παρακάτω. Ο Μάνος αστόχησε στο τετ α τετ. Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Αλλά από εκεί και πέρα, ο Μάνος ορθώς πήρε την απόφαση να τελειώσει μόνος του την φάση. Το ίδιο έκανε και στο τετ α τετ του ΟΑΚΑ με τον Διούδη, το ίδιο έκανε και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ένας επιθετικός που έχει αυτοπεποίθηση αλλά (κυρίως) την ικανότητα να σκοράρει, θα πάρει πάνω του την φάση. Και ο Μάνος είναι παίκτης που και την ικανότητα διαθέτει αλλά και την προσωπικότητα για να τελειώσει την φάση. Ο Μάνος, ορθώς, πήρε την απόφαση να τελειώσει την φάση μόνος του γιατί όλοι οι (ικανοί) φορ του κόσμου το ίδιο θα έκαναν στην δική του θέση.

Και πάνω σε μια ατέρμονη κουβέντα για το αν έπρεπε να πασάρει ή όχι, εάν ευστοχούσε κανένας δεν θα το συζητούσε σήμερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook