Η διαχείριση του Σίμου σε Ναμπί, Μάνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΗ έδειξε κόντρα στον Αστέρα πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το group και η υγεία των παικτών του.

Υπό άλλες συνθήκες σε έναν διαφορετικό σύλλογο με διαφορετική νοοτροπία, θα βλέπαμε στην ενδεκάδα του ΟΦΗ τους Ναμπί και Μάνο. Όμως ο Γιώργος Σίμος επέλεξε μια διαφορετική φιλοσοφία: Επέλεξε να επενδύσει στο γκρουπ των παικτών που έχει στην διάθεση του και να προφυλάξει τους δύο.

Το κλειδί στην φετινή σεζόν που έχοντας πάντα ως προϋπόθεση μια πιθανή συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι – οφ, είναι η διαχείριση του ρόστερ. Και μέχρι στιγμής ο Γιώργος Σίμος έχει επιλέξει να μοιράσει την τράπουλα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές χρησιμοποιώντας 16 παίκτες. Δείχνει ότι έχει την διάθεση και να επιβραβεύσει τους παίκτες που παρουσιάζουν βελτίωση κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και να “ανοίξει” το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Συν τοις άλλοις ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε τα θέματα των Ναμπί, Μάνου δείχνει πως ο Γιώργος Σίμος σκέφτεται πάνω από όλα την υγεία των ποδοσφαιριστών του και δεν αναλώνεται σε φιλοσοφίες 80s, 90s του στυλ “μπαίνουμε μέσα, παίξτε με ψυχή και ηρωισμό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook