Total Football, καλά μεσάνυχτα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόλυτη απαξίωση από το κανάλι του Ιβάν.

Ούτε τρία λεπτά δεν κράτησε η αναφορά της τηλεοπτικής εκπομπής του OPEN στον ΟΦΗ και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Επειδή νομίζουν ότι μπορεί να κάνουν και χάρη στον ΟΦΗ, λέγοντας κάποια καλά λόγια, ξεπέταξαν τον ΟΦΗ στην 1.00 τα μεσάνυχτα και ενώ η εκπομπή είχε ξεκινήσει από τις 10.45. Και ενώ ο ΟΦΗ παρουσίασε την καλύτερη εικόνα από όλα τα παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής, οι ιθύνοντες της εκπομπής Total Football αφιέρωσαν, με το ζόρι, ένα τρίλεπτο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Πέραν του ότι έδειξαν μεγάλη ασέβεια απέναντι στον ΟΦΗ, αλλοιώνοντας την βαθμολογική θέση των ομάδων, παρουσίασαν προτελευταίο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο – παρότι στην βαθμολογία είναι μόνος τέταρτος – και μπορεί ορισμένοι να θεωρούν κιόλας ότι κάνουν χάρη στην ομάδα.

Έλλειψη σεβασμού από όλους αφού την ώρα της παρουσίασης του αγώνα του ΟΦΗ, δεν δόθηκε καν το μικρόφωνο σε κανένα δημοσιογράφο για να σχολιάσει το παιχνίδι ενώ αντιθέτως ασχολήθηκαν νωρίτερα για 20 λεπτά με τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook