Το VAR ξεφτίλισε τον Σέζο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε πει μετά το ματς του ΟΑΚΑ “το VAR δεν το θέλουν μόνο οι κλέφτες”. Και προσθέτουμε, οι επικίνδυνοι διαιτητές όπως ο Σέζος.

Ο Σέζος αποδείχθηκε επικίνδυνος. Δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται στο μισό μέτρο από την φάση που ο Παπαγεωργίου πατάει τον Σεμέντο αλλά ότι με αλαζονικό ύφος κάνει στον Πορτογάλο ένα νόημα του στυλ “σήκω, δεν είναι τίποτα”. Στην συνέχεια ο Πανιώνιος σκόραρε και έπρεπε να παρέμβει το VAR για να διορθώσει το λάθος του Σέζου. Όπως πολύ σωστά είπε και ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ΕΡΤ “δεν είναι δυνατόν να μην είδε ο Σέζος το φάουλ πάνω στον παίκτη του ΟΦΗ”.

Και βέβαια δημιουργείται η απορία: Πως γίνεται να μην είδε ο Σέζος την παράβαση όταν βρίσκεται στο μισό μέτρο; Το έκανε επειδή είναι ένας κακός διαιτητής ή… είχε άλλα στο μυαλό του; Σημασία έχει ότι παρενέβη το VAR και ξεφτίλισε τον Σέζο μπροστά στα μάτια όλων δείχνοντας την παράβαση.

Το VAR για το οποίο υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που το αμφισβητούν, ήρθε για να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους επικίνδυνους Έλληνες διαιτητές που αλώνιζαν τόσα χρόνια κάνοντας ότι ήθελαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook