Ο σεβασμός των “ερυθρόλευκων εντύπων” απέναντι στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εν αντιθέσει με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, η  προσέγγιση προς τον φετινό ΟΦΗ είναι διαφορετική και αυτός ο σεβασμός είναι ένα σημαντικό παράσημο για τους παίκτες του Σίμου.

Ο φετινός ΟΦΗ έχει καταφέρει να κερδίσει όλους τους υγιείς Έλληνες φιλάθλους που αποδέχονται μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Σίμου. Αυτό που κάνει εντύπωση, λόγω του παρελθόντος, είναι ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ τα “ερυθρόλευκα έντυπα” λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. Και κάνει εντύπωση γιατί συνήθως ο περίγυρος του Ολυμπιακού δεν συνηθίζει να αποδέχεται κανέναν άλλον παρά μόνο τον δικό του εαυτό. Οι δύο αθλητικές εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό βγήκαν την Τετάρτη με πρωτοσέλιδα που είχαν ειδικές αναφορές στον ΟΦΗ και τον σεβασμό του Μαρτίνς σε ότι έχει πετύχει φέτος.

Αυτός ο σεβασμός αποτελεί μια κατάκτηση του φετινού ΟΦΗ που έχει πετύχει, χάρις στην εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο, να τον κερδίσει από φίλους και εχθρούς γιατί αναδεικνύει το ποδόσφαιρο εν αντιθέσει με άλλους τόσους που μόνο εκεί δεν επικεντρώνονται.