Η αλήθεια για Παυλίδη, ΟΦΗ, “Παπ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας αναφέρει ότι το καλοκαίρι του 2018 ο Νίκος Παπαδόπουλος απέρριψε τον Παυλίδη μόνο που οι Γερμανοί είχαν προτείνει άλλον παίκτη για να έρθει στον ΟΦΗ και όχι τον φορ της εθνικής ομάδας.

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα, ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο χάρις στην εξαιρετική παρουσία στην Ολλανδία με την φανέλα της Βίλεμ.

Μέσα σε όλα, το πρωί του Σαββάτου έκανε την εμφάνιση του δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Παυλίδης είχε προταθεί από τη Ντόρντμουντ το καλοκαίρι του 2018 ώστε να έρθει στον ΟΦΗ και τον απέρριψε ο Νίκος Παπαδόπουλος με αποτέλεσμα στην συνέχεια να πάρει τον δρόμο που πήρε βγάζοντας μάτια με την Βίλεμ στην Ολλανδία.

Μόνο που η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Το καλοκαίρι του 2018 πράγματι, στα πλαίσια των επαφών που είχαν οι δύο σύλλογοι (όπου μάλιστα είχαν έρθει στο Ηράκλειο και εκπρόσωποι της Μπορούσια), οι Γερμανοί πρότειναν στον ΟΦΗ να πάρει άλλον παίκτη και όχι τον Παυλίδη. Ποιος ήταν αυτός; Ήταν ο Αργύρης Καμπετσής που λίγο αργότερα άφησε την Γερμανία για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. H υπόθεση απόκτησης του Καμπετσή δεν προχώρησε ποτέ καθώς το κόστος απόκτησης του ήταν πολύ υψηλό για τον ΟΦΗ καθώς οι Γερμανοί αξίωναν περισσότερες από 100.000 για να τον παραχωρήσουν.

Το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά του Νίκου Παπαδόπουλου και βεβαίως ο ίδιος δεν τον απέρριψε ποτέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook