ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ “Total Football” απέναντι στον ΟΦΗ – τον έδειξαν τελευταίο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά η αθλητική εκπομπή στο κανάλι του Σαββίδη έδειξε τεράστια ασέβεια προς τον φετινό ΟΦΗ.

Παρότι είναι τρίτος στην βαθμολογία, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, οι επιτελείς της εκπομπής Total Football δεν το συμμερίζονται αυτό και τα ξημερώματα της Κυριακής ξεπέρασαν κάθε όριο δείχνοντας τον τελευταίο!

Αφού φρόντισαν να μοιράσουν από 40 λεπτά στο ντέρμπι του ΟΣΦΠ με την ΑΕΚ και σε αυτό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, στην συνέχεια οι υπεύθυνοι της εκπομπής Total Football προχώρησαν, για ακόμα μια φορά σε βαθμό που πλέον έχει χαθεί το μέτρημα, σε ακόμα μια πράξη ασέβειας απέναντι στον ΟΦΗ: Έδειξαν τις φάσεις ανάμεσα στον 10ο Παναθηναϊκό και την 6η Λάρισα προσπερνώντας, στην βαθμολογία, τον τρίτο ΟΦΗ. Αφού ασχολήθηκαν για κανένα 20λεπτο για το ματς του ΟΑΚΑ, στην συνέχεια είπαν να δώσουν λίγο χρόνο και στον 3ο της βαθμολογίας, ΟΦΗ.

Μάταια περίμεναν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, όσοι περίμεναν τέλος πάντων (αφού πήγε στην 1.00 το πρωί για να δείξουν τον ΟΦΗ) και όπως γίνεται κατανοητό ακολούθησαν αρκετά οργισμένες αντιδράσεις στα social media με τον κόσμο να δείχνει περίτρανα τον εκνευρισμό του για την απαράδεκτη συμπεριφορά της εκπομπής απέναντι στον σύλλογο αλλά και τους τηλεθεατές φίλους του.

Είναι προφανές πλέον πως πρόκειται για μια, ντεμέκ, αθλητική εκπομπή αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ΠΟΚ και ο ΠΑΟΚ βεβαίως του εργοδότη τους ενώ τους υπόλοιπους τους έχουν απλά γραμμένους. Κρίμα πραγματικά γιατί οι παρουσιαστές της εκπομπής είναι εξαιρετικοί δημοσιογράφοι αλλά φαίνεται πως οι… εντολές και ο περίγυρος είναι τέτοιος που τους παρασύρει και εκείνους με αποτέλεσμα να πηγαίνει ξημερώματα για να δείξουν τον ΟΦΗ.

Το χειρότερο είναι πως εκείνοι πιστεύουν πως… κάνουν και χάρη επειδή θα μιλήσουν για τον ΟΦΗ – έχοντας κάνει και τα ανάλογα αστειάκια σε προηγούμενες εκπομπές.

Από την στιγμή που το σημερινό συμβάν είναι επαναλαμβανόμενο και όχι μεμονωμένο, το μόνο που χρειάζεται να ακολουθήσει είναι εμπάργκο γιατί η δυναμική του ΟΦΗ αλλά και του κόσμου του απλά είναι κάτι που δεν προσμετράται και δεν μπαίνει στην ζυγαριά με παροδικούς και προσωρινούς τηλεστάρ…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook