Η σύγκρουση δύο κόσμων: Στον ΟΦΗ τους αγκάλιασαν, στην ΑΕΛ τους απείλησαν με πρόστιμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ λειτουργεί με εντελώς διαφορετικά μοτίβα, από τα ελληνικά πρότυπα, και αυτό φάνηκε από την επίσκεψη του Γιάννη Σαμαρά στα αποδυτήρια του γηπέδου της Καβάλας.

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε αλλά επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά: Ο ΟΦΗ είναι εντελώς “ξένος” ως προς τη νοοτροπία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απλά χθες επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά. Είναι τέτοια η υγεία που βγαίνει από τον ΟΦΗ που είδαμε χθες δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεθούν ποτέ μαζί.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα και ενώ επικρατούσε κατήφεια για την εμφάνιση αλλά και για την ήττα, ο Γιάννης Σαμαράς μπήκε στα αποδυτήρια του γηπέδου και μίλησε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ βρέθηκε στην Καβάλα, μαζί με το Νίκο Νιόπλια και μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ ζητώντας τους να αφήσουν πίσω την ήττα στην Μακεδονία και να κοιτάξουν μπροστά. Ήρθε η ήττα, τελείωσε το παιχνίδι και η καθημερινότητα συνεχίζεται.

Την ίδια ώρα πάλι, η Λάρισα έχασε στην Καλαμάτα με 3-0 και λίγες ώρες μετά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ βγήκε και έκανε λόγο για “ντροπές”, πρόστιμα και πάει λέγοντας.