Η ιαχή “ΟΦΗ, ΟΦΗ” και το “refuse to lose”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο κόσμος όχι μόνο δεν φωνάζει αλλά προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί.

Η συγκλονιστική αντίδραση του κόσμου του ΟΦΗ στα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ αξίζει να μείνει ως “κάβα” για τα επόμενα. Γιατί δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι όπου κόσμος και ομάδα ήταν παθιασμένοι για να έρθει η νίκη μετά την ήττα στην Λάρισα. Το “πέταλο” που έσφυζε από ζωή έκανε την αρχή με την ιαχή “ΟΦΗ, ΟΦΗ” παρασύροντας και το υπόλοιπο γήπεδο για να δώσουν την φωνή τους στην ομάδα που την είχε ανάγκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Αρνούμενος ο κόσμος να δεχτεί το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, έδωσε ότι είχε και δεν είχε σε ένα φινάλε που πραγματικά ήταν καταπληκτικό.

Η συγκλονιστική αντίδραση του κόσμου στο τελευταίο δεκάλεπτο και ότι ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με το παρατεταμένο χειροκρότημα είναι και ένα μεγάλο, ηχηρό μήνυμα στήριξης προς την ομάδα εν όψει της συνέχειας που είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook