Ο ΟΦΗ σκέφτεται την πάρτη του και όχι τα προβλήματα της ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σίμος το λέει συνεχώς ότι στον ΟΦΗ κοιτάζουν μόνο την δική τους ομάδα και κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να τηρηθεί με ευλάβεια.

Το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι να σταθεί στα μεγάλα, αγωνιστικά, προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ. Άλλωστε και ο ίδιος ο ΟΦΗ χρειάζεται να βελτιώσει αρκετά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και συνολικά με όσα προηγήθηκαν μέσα στο Νοέμβριο.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται να επικεντρωθεί στα δικά του σημεία που χρήζουν μεγάλης βελτίωσης και το σίγουρο είναι πως το Σάββατο θα παίξει ρόλο ο βαθμός αυτοσυγκέντρωσης που θα παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου. Το μοναδικό ζητούμενο για τον ΟΦΗ είναι να δείξει από το ξεκίνημα του αγώνα ότι το παιχνίδι θα το κρίνει η δική του απόδοση και όχι εκείνη των παικτών του Νίκου Κωστένογλου. Ο ΟΦΗ χρειάζεται να σκεφτεί τον εαυτό του, το πως θα είναι εκείνος που θα κρίνει το ματς και να το πάει στο υψηλό τέμπο που μας έχει συνηθίσει σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook